Home

Sifer betekent eigenlijk cijfer en ons bedrijf houdt zich graag bezig met cijfers: vooral  cijfers op het gebied van salarisadministraties en administraties voor eenmanszaken (ZZP’ers).

Salarisadministratie is iets,  wat elke dag kan veranderen. Voor een bedrijf is het bijna niet meer te volgen, wat fiscaal c.q sociaal  wel of  niet meer van toepassing is.  Neem bijvoorbeeld de werkkostenregeling. Deze gaat in op 1 januari 2015. Wat voor gevolgen heeft dit voor u en uw personeel?

Administraties van ZZP’ers is een geheel andere tak, waar Sifer zich ook mee bezig houdt. Kijkt u elke maand weer tegen die schoenendoos aan, die administratief verwerkt moet worden?  Die schoenendoos kunt u bij Sifer inleveren en wij zorgen ervoor dat uw administratie up-to-date wordt gehouden.

Maar naast de cijfers in de (salaris)administratie zijn wij ook gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke zaken, zoals het maken van arbeidsovereenkomsten, bijhouden ziekteverzuim, verlofdagenregistratie of loonbeslagen is voor ons geen probleem.
Tevens kunnen wij voor u een controle-berekening maken of uw UWV-nota klopt voor wat betreft de gedifferentieerde premies (Wet Bezava). Ook uw pensioennota's kunnen wij controleren, zodat u niet teveel aan de pensioeninstelling betaalt.
Als laatste kunt u ook voor secretariaatswerkzaamheden bij ons terecht.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons via het contactformulier, zodat wij u kunnen laten weten, wat wij voor u kunnen betekenen.  

Adresgegevens

Bitterkruid 35
3824 ND AMERSFOORT

TEL.: 033-4550818

KVK: 51989794
BTW: 093848547B01

Sifer is aangesloten bij:

Vereniging van Nederlandse Salaris administrateurs
Nirpa