Home

Sifer betekent eigenlijk cijfer en ons bedrijf houdt zich graag bezig met cijfers: vooral cijfers op het gebied van salarisadministraties en administraties van eenmanszaken of kleine ondernemingen met een aantal werknemers.

Administraties en vooral salarisadministraties is iets, wat elke dag kan veranderen. Voor een bedrijf/ zelfstandige is het bijna niet meer te volgen, wat fiscaal c.q sociaal wel of niet meer van toepassing is. Neem bijvoorbeeld de werkkostenregeling. Deze is ingegaan op 1 januari 2015. Veel is hierna veranderd en nog steeds weten veel werkgevers niet wat hij aan zijn werknemers belastingvrij kan verstrekken. Moet een werkgever een transitievergoeding geven en hoe hoog is deze?
Valt een ZPP'er wel of niet onder de kleine ondernemersregeling? En moet hij BTW-aangifte doen? Ook kleine ondernemers (evt. met personeel) kunnen de schoenendoos van facturen naar Sifer sturen, zodat uw boekhouding c.q. salarisadministratie maandelijks up-to-date wordt gehouden.

Daarnaast verzorgen wij ook:
-  aangiftes inkomstenbelasting (eventueel inclusief mogelijke toeslagen)
-  secretariële functies
-  arbeidsrechtelijke zaken, zoals o.a. arbeidsovereenkomsten, ziekteverzuim en verlofregeling

De prijs van Sifer is voor elke cliënt verschillend. Wij hanteren all-in tarieven, omdat wij niet houden van uurtje-factuurtje. Alleen bij uitzonderlijke situaties wordt van dit tarief afgeweken. Natuurlijk wordt u als cliënt hierover voortijdig geïnformeerd.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons via het contactformulier!

Adresgegevens

Bitterkruid 35
3824 ND AMERSFOORT

TEL.: 033-4550818

KVK: 51989794
BTW: NL001343132B25

Sifer is aangesloten bij:

Vereniging van Nederlandse Salaris administrateurs
Nirpa